Punct pe I

CAMERE

Descoperă camerele noastre 

tablet form
rezerva form

Camerele noastre

Aparthotelul Punct pe I este situat în Sighetu Marmației și oferă cazare în regim hotelier. Camerele noastre sunt spațioase și confortabile, oferind toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută și relaxantă.

Toate garsonierele și apartamentele sunt dotate cu baie proprie cu duș. De asemenea, în fiecare cameră veți regăsi o bucătărie complet utilată, perfectă pentru a pregăti preparatele favorite. Aceasta este dotată cu frigider, cuptor cu microunde, plită, fierbător de apă, espressor Nespresso, veselă și accesorii pentru gătit.

Pentru a ne asigura că aveți parte de confort deplin pe toată durata șederii, vă punem la dispoziție și următoarele facilități, prezente în fiecare cameră: mașină de spălat haine, masă și fier de călcat, seif, Wi-fi.

Aparthotel Punct pe I - Camere în regim hotelier - Sighetu Marmației - Cazare Maramureș

Cameră Dublă

Camera dublă este ideală pentru un cuplu care își dorește să petreacă un sejur într-un spațiu elegant, fiind amenajată cu un pat matrimonial confortabil, bucătărie și baie cu duș.

Cameră Twin

Camera twin este spațioasă și confortabilă, amenajată special pentru a găzdui 2 persoane. Aceasta este amenajată cu 2 paturi single, masă dining, baie privată cu duș, bucătărie și toate facilitățile necesare pentru o ședere plăcută.

Cameră Triplă

Camera triplă, amenajată cu 3 paturi single și bucătărie complet utilată, este potrivită atât pentru cupluri, cât și pentru prieteni sau membri ai familiei care călătoresc împreună.

Apartament

Apartamentul este compus din living cu bucătărie open-space, dormitor cu pat matrimonial și baie cu duș. Reprezintă alegerea ideală pentru sejururi în familie, pentru grupuri de prieteni sau călătorii de afaceri.

Informații

Pentru informații, sugestii sau rezervări, nu ezitați să ne contactați prin intermediul formularului sau la numărul de telefon 0745 057 073.

Vă așteptăm în centrul orașului Sighetu Marmației, vizavi de Memorialul Durerii și de zona pietonală. 

Orașul nostru este amplasat în apropierea Munților Maramureșului și beneficiază de un peisaj pitoresc, cu dealuri verzi și păduri întinse. În această secțiune puteți descoperi câteva dintre obiectivele turistice pe care le puteți vizita în apropierea locației noastre:https://punctpei.ro/despre-maramures/.

Punct pe I

Scroll to Top
×